header_leviski_referenssi.jpeg

"hommat on aina viety tyylikkäästi maaliin"

Suomen suurin ympärivuotinen laskettelu- ja matkailukeskus

 

Levin Sähkö on tarttunut ennakkoluulottomasti kaikkiin isoihin hankkeisiimme.


Rakensimme esimerkiksi maan ensimmäisen gondolihissin vuonna 2000 ja he toteuttivat meille projektin sähköurakoinnin. Levin Sähkö oli palvellut meitä urakoimalla aiemminkin, mutta tämä oli yhteistyössä ja urakan koossa merkittävä askel eteenpäin.


Toinen tätä vaativampi projekti oli hissi- ja rakennustekniikkaa yhdistävä Levin South Pointin palvelurakennus. Se oli meille erittäin suuri ja tärkeä investointi. Tekemässä oli suomalaisia ja italialaisia toimijoita. Projektissa käytettiin innovatiivisia tapoja toimia ja Levin Sähkö oli ennakkoluulottomasti valmiina matkaan.


Aikataulu on laajoissa projekteissa aina se suurin haaste ja sähkömiehet saapuvat työmaalle periaatteessa viimeisinä. Haasteista huolimatta hommat on aina viety tyylikkäästi maaliin. Jälkihuolto on toiminut jouhevasti ja olemme yhteistyöhön tyytyväisiä paikallisen ja turvallisen toimijan kanssa.

 

Korkea tyytyväisyys. Suosittelen.

 

Takaisin referenssit-sivulle

 

Jouni Palosaari
Toimitusjohtaja
Levi Ski Resorts Oy

www.levi.fi

 


 

Levin matkailukeskuksen Gondolihissirakennus

 

Levin Sähkön kirjaus

Projekti oli tosi haastellinen niin aikataulun, kuin myös teknisen vaatimustason osalta. Tällaisissa teknisesti vaativissa projekteissa pitää myös huomioida ja muistaa se, että työt eivät pääty heti kohteen käyttöönottoon, vaan jatkuu vielä alussa käytön aikana, että saadaan varmistettua järjestelmien toimivuus. Monesti järjestelmiä joudutaan vielä joiltain osin fiksaamaan käytössä ilmenneiden tarpeiden mukaisiksi.