header_ivalo.jpeg

"Päätöksiä asiakkaan parhaaksi"

Sähköurakointia lentokentillä

Yhteistyömme alkoi 2001, kun toteutimme Kittilän lentoaseman laajennuksen. Lentokentillä olemme tavanneet sen jälkeen useamminkin.

 

Esimerkiksi 2004 jatkoimme Kittilän lentoasemalla kunnossapitopuolen laajennuksen merkeissä ja yhteistyö jatkui 2005 terminaalin laajennuksella. Myöhemmin Levin Sähkö urakoi terminaalin laajennuksen sähkötyöt sekä vanhan terminaalin saneerauksen. Jaksolla 2008 - 2009 toteutimme Kuusamon lentoaseman saneerauksen ja laajennuksen. Viimeisin yhteinen hankkeemme on ollut Ivalon lentokentällä 2014 - 2015.

 

Sähköurakointi lentokentillä vaatii monipuolisuutta. On esimerkiksi heikkosähköä, turvasysteemejä ja hälytinjärjestelmiä. Kaikessa käytetään myös niin hyvää ja edistynyttä teknologiaa kuin voidaan. Se vaatii sähköurakoitsijalta osaamista.

 

Ratkaisut löytyvät

Yhteistyö on ollut rakentavaa. Levin Sähkön taholta on esitetty parannuksia toteutuksiin ja sähkösuunnittelijat ovat ne useimmiten hyväksyneet. Kyse on ollut kustannussäästöihin johtavista muutoksista laadusta tinkimättä tai toteutuksen parannuksista.

 

Aina minä olen Levin Sähköltä tarjouspyynnön halunnut. On ollut yksityisille toteutettua loma-asuntoa ja yrityksille vaikka halleja, joten muutakin on tehty kuin lentokenttiä. Lähes poikkeuksetta kyseessä on ollut kilpailutettu urakka.

 

Sellaista työmaata minulla ei ole vielä ollut, missä ei olisi ratkaisuista keskustelua syntynyt. Tahtotila on kuitenkin Levin Sähkön kanssa ollut sellainen, että neuvottelemalla on löytynyt oikea ratkaisu. Asiakkaan parhaaksi niitä päätöksiä kuitenkin tehdään.

 

Takaisin referenssit-sivulle

 

Juhani Bergman
Toimitusjohtaja
Rakennus-Bergman Oy
Rakentamisessa mukana 50 vuotta.

 


 

Sähköurakointia Ivalon lentokentällä